a

Tržaška cesta 40
2000 Maribor

Tel: + 040 858 871

info@ortopedica.si

Ponedeljek - Petek 08:00 - 16:00

Sobota in Nedelja - ZAPRTO

040 386 001

info@ortopedica.si

Ortopedski vložki

Ortopedski vložki so namenjeni tako odraslim kot tudi otrokom. Izdelamo vam jih po meri za katerokoli vrsto obutve.

Memory ortopedski vložki Ortopedica so izdelani iz usnja ter iz antibakterijsko in antiglivično obdelanih EVA in SCHOCK materijalov, ki omogočajo dihanje.Korekcije vzdolžnega in prečnega loka pa so narejene iz naravne gume. V modelih, ki so narejeni za bolj udobno zimsko, športno ter diabetično obutev je vstavljena posebna spominska pena, ki omogoča dihanje stopala, po celotni površini vložka. V modelih za ostalo bolj klasično, odprto in elegantno obutev, pa je spominska pena vstavljena na petnem predelu.

Spominska pena SHOCKICEL®, ki je vstavljena v vse naše vložke omogoča lahkotno in prijetno hojo, skupaj z naravnimi materiali iz katerega so vložki narejeni pa tudi dihanje stopal.

Memory ortopedski vložki, ki jih izdelujemo po meri v podjetju Ortopedica so ena izmed najbolj učinkovitih metod, če jih uporabljamo v vsej vrsti obutve. Zmanjšujejo pritisk na Plantarno Fascijo, pravilno podpirajo oba stopalna loka in s tem lajšajo in preprečujejo enega izmed vzrokov za nastanek petnega trna. Razen tega v primeru težav s petnim trnom, v peto vložka naredimo krožen izsek, ki je napolnjen s spominsko peno SHOCKICEL®, tako da je boleče mesto na peti maksimalno razbremenjeno.

Nadaljuj na naročilo odtisne folije >>

MODELI

V naši ponudbi imamo na voljo več modelov ortopedskih vložkov, za vse vrste obutev.

Ortopedski vložek FITNESS

je namenjen za uporabo v domačih zaprtih in odprtih copatih. V primeru uporabe v odprtih domačih copatih priporočamo nakup kompleta ježkov za pritrditev. Prav tako so primerni za nošnjo v nošnjo v obutvi, ki jo uporabljamo za sproščanje, manj zahtevno rekreacijo in sprehode. Posebej primeren je tudi za starejše aktivne ljudi, ki radi hodijo. Vložki so izdelani iz posebne perforirane pene, ki omogoča dihanje stopala in je antiglivično in antibakterijsko obdelana.

Nadaljuj na naročilo - Cena za par 67€
Ortopedski vložek POLETNI & ELEGANTNI

je primeren za nošnjo v natikačih, coklih, poletnih sandalih in v salonarjih.Vložke je potrebno na peti obutve pritrditi z ježki tako da se zadnji del vložka točno prilega opetniku obutve. Priporočamo nakup kompleta ježkov za pritrditev, ki zadošča za 4 pare obutve. Vložek je izdelan iz kvalitetnega govejega boxa, na peti pa je še dodatno oblazinjen s posebno spominsko peno.

Nadaljuj na naročilo - Cena za par 67€
Ortopedski vložek KLASIČNI

je primeren za nošnjo v vseh vrstah klasične ženske in moške obutve (čevlji za pomlad in jesen, normalne širine, ne preozki in z maksimalno višino pete 4 centimetre). Izdelan je iz kvalitetnega govejega boxa, peta pa je še dodatno oblazinjena s posebno spominsko peno.

Nadaljuj na naročilo - Cena za par 67€
Ortopedski vložek ZIMSKI & POHODNI

je primeren za nošnjo v udobnih zimskih škornjih, udobnih pohodnih čevljih ter za daljše pohode, trekinge in podobne večje obremenitve. Primeren je tudi za ljudi z občutljivimi stopali in diabetike saj je izdelan iz zelo mehkega kvalitetnega govejega boxa in vi celoti oblazinjen s posebno spominsko peno, ki mu daje še dodatno mehkobo.

Nadaljuj na naročilo - Cena za par 67€
Ortopedski vložek ŠPORTNI

je primeren za nošnjo v vseh vrstah športne obutve (tenis copatih, copatih za tek, nogometnih čevljih, košarkaških copatih, smučarskih čevljih, rolerjih, drsalkah ipd…). Narejen je iz posebne SHOCKICEL SHOCK pene, ki vrhunsko blaži vse pritiske na okostje, ki prihajajo iz podlage po kateri se gibljemo, obenem pa omogoča visoko prepustnost vlage, tako da v veliki meri zmanjšuje tudi potenje nog pri športu. Pena je tudi antibakterijsko in antiglivično obdelana.V primeru, da je v notranjosti športne obutve vstavljena anatomsko oblikovana pena, se leta vzame ven in se vložekvstavi na ravno notranjo površino obutve.

Nadaljuj na naročilo - Cena za par 67€
Ortopedski vložek BIO VOLNENI

je namenjen za uporabo v vseh vrstah udobne obutve za osebe, ki imajo težave z vročimi ali hladnimi nogami, s slabo prekrvavitvijo nog ter za osebe , ki cenijo naravne materiale.

Narejeni so iz 100% naravne ekološko obdelane volne slovenskega porekla, ki ima bio certifikat Inštituta za kontrolo in certifikacijo v kmetijstvu in gozdrastvo.

Volna je odličen toplotni izolator, ščiti pred mrazom in toploto, zato so BIO VOLNENI vložki uporabni tako pozimi kakor tudi poleti. Ima masažni učinek na telo, v kombinaciji s korekcijami stopalnih lokov, ki so vstavljene v vložke, pa tudi pospešuje prekrvavitev v tkivih, blaži revmatske težave, bolečine pri kroničnih obrabah ter izboljšuje občutje po poškodbah. Z njihovo uporabo dosegamo splošno sprostitev.

Nadaljuj na naročilo - Cena za par 67€

Naročite ortopedske vložke po vaši meri in zmanjšajte vaše bolečine!

Za naročilo ortopedskega vložka je najprej potrebno opraviti odtis s folijo.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.